Sandwichelementer

Teknologi

Connovate sandwichelementer er lavenergi-byggeelementer, med høj overfladefinish til hurtig og enkel montage.
Systemet kombinerer de bedste egenskaber fra lette byggesystemer (stål og træ) med fordele fra tunge byggesystemer (beton og tegl).
Elementerne er opbygget som slanke og robuste sandwichelementer med en blot 30 mm tynd for- og bagplade i højstyrkebeton omkring en kerne af højeffektiv trykfast isolering. Elementernes opbygning sikrer maksimal isoleringsevne ved minimum vægtykkelse.
Connovate sandwichelementer leveres både som bærende elementer med ribbeforstærkning i bagvæg og som ikke-bærende elementer til lukning af råhus. Elementernes lave vægt sikrer billig transport og håndtering på byggepladsen. Anvendelse af højstyrkebeton som materiale i elementerne sikrer at elementerne har gode patineringsegenskaber og giver rige muligheder for valg af farver og teksturer af høj kvalitet.
Højstyrkebetonens materialeegenskaber sikrer at elementer kan produceres præcist mht. tolerancer og detailløsninger.
Connovate-systemet kan leveres med et helt nyudviklet fugesystem, hvor elastiske fuger erstattes af fugeprofiler i rustfri stål. Brug af rustfrie stålfuger sikrer et æstetisk præcist udseende, og kan vararieres i flere farver farve og har en lang levetid.

Oversigt over U-værdier ved forskellige vægtykkelser

Beskrivelse af overflademuligheder og farver

Detailløsninger

Brand